Corse a Tappe

01.08.2011-Giro di Polonia : Bis di Marcel Kittel nella seconda tappa

 
header
NEWSLETTER Nederlandse versie – zie onderaan de pagina

Again victory for Marcel Kittel in Tour of Poland


  Marcel Kittel also won the second stage of the Tour of Poland by superiority today. After 160 km Heinrich Haussler (Garmin-Cervélo) and Graeme Brown (Rabobank) could not threaten the 23-year-old German rider of Skil-Shimano, who recently extended his contract with his team for two more years. Kittel’s win in the stage, which was disfigured by a crash in the last kilometers before the sprint, was the seventeenth victory of the season for Skil-Shimano.

In todays stage four riders had the oportunity to ride in

the front while the sprinters teams took control and managed to bring it to a bunch sprint in the end. The entire Skil-Shimano team made ​​a great impression today. The teammates of the in the yellow jersey riding Kittel controlled the peloton all day. When the breakaway riders were caught up in the final Tom Veelers, Albert Timmer and Johannes Fröhlinger prepared the sprint very strongly.

Follow the Skil-Shimano team at 1t4i.com

 

Opnieuw zege Marcel Kittel in Ronde van Polen

Marcel Kittel heeft ook de tweede etappe in de Ronde van Polen met overmacht gewonnen. Na 160 kilometer waren Heinrich Haussler (Garmin-Cervélo) en Graeme Brown (Rabobank) niet opgewassen tegen de 23-jarige Duitser van Skil-Shimano, die onlangs zijn contract met twee jaar verlengde bij zijn team. Zo wist Kittel in de etappe, die ontsierd werd door een valpartij in aanloop naar de sprint, de zeventiende overwinning van het seizoen te boeken voor Skil-Shimano.

Waar vier renners lang vooruit mochten rijden hielden de sprintersploegen de controle en stuurden zij aan op de massasprint. De gehele Skil-Shimano ploeg maakte vandaag grote indruk. De ploeggenoten van de in de gele trui rijdende Kittel controleerden de gehele dag het peloton. Toen de vluchters in de finale waren ingelopen bereiden Tom Veelers, Albert Timmer en Johannes Fröhlinger op sterke wijze de sprint voor.

Volg het Skil-Shimano team op 1t4i.com

 

 

Unsubscribe from the Skil-Shimano newsletter 

Articoli Correlati

Lascia un commento

Back to top button