Corse a Tappe

02.08.2011 – Giro di Polonia – Ancora lui Marcel Kittel! Dopo la 1° e la 2° tappa, spettacolare tris consecutivo per il velocista tedesco

 
header
NEWSLETTER Nederlandse versie – zie onderaan de pagina

Hatrick for Kittel in Tour of Poland

    For the third day in a row Marcel Kittel won a stage in the Tour of Poland. In stage three of the World Tour stage race he was again the fastest in the bunch sprint. This time the 23-year-old German rider defeated Romain Feillu (Vacansoleil) and Jonas Aaen Jorgensen (Saxo Bank). This is already the eighteenth victory of the Skil-Shimano cycling team this season.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Again the entire Skil-Shimano team showed themselfs. Five riders were in the break away group for a long time, but they could not stay in front of the the peloton were

Skil-Shimano did a lot of work in the pursuit. The sprint train then cleared the road for Kittel, who showed again his speciality and won impressively.

 

Follow the Skil-Shimano team at 1t4i.com

 

Hatrick voor Kittel in Ronde van Polen

Voor de derde dag op rij heeft Marcel Kittel een etappe in de Ronde van Polen gewonnen. In rit drie van de World Tour etappekoers was hij wederom de snelste in de massasprint. Ditmaal verwees de 23-jarige Duitser Romain Feillu (Vacansoleil) en Jonas Aaen Jorgensen (Saxo Bank) naar de plaatsen twee en drie. Dit is alweer de achttiende overwinning van het Skil-Shimano cycling team in dit seizoen.

Opnieuw toonde het hele Skil-Shimano team zich. Vijf renners reden lang vooruit maar konden niet uit de greep blijven van het peloton waar Skil-Shimano veel werk verrichte in de achtervolging. De sprinttrein maakte daarop de weg vrij voor Kittel, die zich opnieuw van zijn beste kant liet zien en die op indrukwekkende wijze won.

 

Follow the Skil-Shimano team at 1t4i.com

 

 

Unsubscribe from the Skil-Shimano newsletter 

Articoli Correlati

Lascia un commento

Back to top button